Ga naar de inhoud

Beoordelingen

Camperverhuur IJsselhof
Average rating:  
 0 reviews
 by Jaap & Saskia on Camperverhuur IJsselhof

Wij hebben 3,5 week de mc Louis Lagan mee gehad op vakantie. Je hoeft echt alleen maar je eigen kleren en boodschappen mee te nemen, aan alles is gedacht!
Van stoelen tot aan een waslijn en van servies tot aan stoffer en blik.
Kortom een top camper om mee op vakantie te gaan.
Goede uitleg over de belangrijkste zaken in en rondom de camper.
De camper zelf rijdt ook nog eens super en kan makkelijk een klimmetje in de bergen aan.

 by Benny en Ali on Camperverhuur IJsselhof

Wij zijn zeer tevreden met IJsselhof campers en hebben genoten van onze reis in Denemarken. De uitleg was super en er werd meegedacht bij het in/uitladen van onze spullen. Een aanrader IJSSELHOF.

 by Benny en Ali on Camperverhuur IJsselhof

Wij hebben de Pössl 2 Win mee gehad naar Denemarken. Bij ophalen zeer fijne uitleg gekregen onder het genot van een bakkie. Hulp bij het inladen en bij terugkomst uitladen van onze goederen. Een aanrader IIsselhof campers. Er ontbrak ook niets in de camper.

 by Tiny en Jos on Camperverhuur IJsselhof

Super, een fijn contact met de verhuurder vanaf het begin tot het eind.
Goede uitleg en tevens ook altijd bereikbaar voor evt. vragen wat betreft de camper.
De camper zag er schoon uit en van alle gemakken voorzien. Top , een echte aanrader dus.

 by Van Gemert on Camperverhuur IJsselhof

Van te voren (open dag) even in de camper gekeken ( dat was enkele weken na het boeken!) met uitleg! Op ophaaldag ( eerder dan gepland) vertrokken om het ‘leven’ in een camper uit te proberen. Het is ons prima bevallen. Een volgende keer zit er zeker in!

 by Linda on Camperverhuur IJsselhof

Super fijne week gehad met de transporter camper, alles was aanwezig, duidelijke uitleg en fijn contact met de verhuurders. Zeker voor herhaling vatbaar!

 by Jan Spronk on Camperverhuur IJsselhof

Mooie nieuwe Possl camper. Alles wat je nodig hebt zit er bij. Prima uitleg. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

 by Fam. Vos on Camperverhuur IJsselhof

Bij de open dag hebben we de Mclouis Lagan bekeken. Ze namen alle tijd voor ons. De camper is voorzien van alle comfort en lekker ruim. Ook werden de technische dingen uitgelegd. Alles zag er goed uit en dus hebben wij hem gehuurd voor onze vakantie. Voor vertrek werd alles nog eens uitgelegd en zo konden wij 3 weken genieten van onze vakantie door Nederland, België en Luxemburg. De service is gewoon goed en men is super vriendelijk. Ook toen we onderweg nog vragen hadden, waren ze bereikbaar.

 by Robert en Dirry on Camperverhuur IJsselhof

We hebben met de Volkswagen Transporter een kleine week gekampeerd, het camperen is ons oud-tentkampeerders goed bevallen.
De camper was goed ingericht met alles wat we nodig hadden, zelfs met echt servies.
De persoonlijke benadering van de verhuurder vonden we erg prettig.
Volgend jaar gaan we weer met een camper op pad..

 by Harrie en Hetty on Camperverhuur IJsselhof

Wij hebben in september een weekje met de McLouis rondgereden in Duitsland bij de Moezel en de Nahe. Het is een fijne camper en alles wat je nodig hebt is aan boord. Bij het ophalen van de camper werd goed de tijd genomen om alles uit te leggen en dat was wel fijn want het was voor ons de eerste keer om met een camper op pad te gaan. We zijn zeer tevreden en we hebben een mooie vakantie gehad.

 by Janet & Carlo on Camperverhuur IJsselhof

Wij hebben een week rondgetoerd met de Pössl Roadcar R600 door de Ardèche in Frankrijk. Allereerst kunnen wij melden dat deze luxe buscamper super lekker rijdt en overal makkelijk kunt parkeren. Verder is de camper van alle benodigde gemakken voorzien. Voldoende (opberg)ruimte en het is ook -als de weergoden even niet meezitten- heel gezellig om in de camper door te brengen. De verhuurders zijn heel gastvrij en voorafgaand aan de duidelijke uitleg over de gehuurde camper wordt tijd genomen voor een kop koffie. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Boek één van de mooie campers bij Camperverhuur IJsselhof en ga het rondtoeren zelf ervaren!

 by Marjolein on Camperverhuur IJsselhof

Wij zijn met Pössl de laatste drie weken van augustus op vakantie naar Noorwegen geweest. Een fantastische ervaring voor de eerste keer met een camper op pad. Deze camper was echt van alle gemakken voorzien. Het formaat van zes meter is ideaal om in de bergen te rijden op smalle wegen, haarspeldbochten en ook op de veerboot. Wij zijn super vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan bij het huren van deze camper. Zeker een aanrader de IJsselhof.

Groet, Paul en Marjolein

 by Joost Poels on Camperverhuur IJsselhof

Wij zijn afgelopen zomervakantie een week met de MClouis op pad geweest door Nederland. Een fijne ruime camper! Het was voor ons de eerste keer om met een camper op vakantie te gaan en het is ons heel goed bevallen!

Bij het ophalen van de camper een hele duidelijke uitleg gekregen waardoor alles vlekkeloos is verlopen!

Alleen maar lof voor het team van Camperverhuur IJsselhof!! Erg vriendelijk en zeer behulpzaam! Ze nemen echt de tijd voor je als huurder!!

Al met al een zeer geslaagde vakantie en zeker een aanrader!!!

We komen graag nog eens terug!

 by Cas en Nele on Camperverhuur IJsselhof

We hebben een heerlijke vakantie gehad, mede door de complete camper en de goede service van camperverhuur IJsselhof. De camper was compleet, met alles wat we nodig hadden. Ook het huren van de fietsen en het buiten-kook-stel waren heel fijne extra opties waar we gebruik van konden maken. Daarnaast verliep het contact, het ophalen en het terugbrengen heel soepel, en werd alle tijd genomen voor uitleg en een praatje.

 by H.W. Markhorst on Camperverhuur IJsselhof

Plezierige mensen. Bus is compleet en schoon. Veel informatie en duidelijkheid vooraf. Kortom goede ervaring!

 by Familie Stemerdink on Camperverhuur IJsselhof

Beste Team Camperverhuur IJsselhof wat was het contact met jullie fijn, alles werd prima uit gelegd en het contact tijdens onze vakantie was ook prima. Hierdoor is onze eerste ervaring met een camper fijn verlopen. Helaas hebben jullie het weer niet in de hand . . . . .

 by Gerard en Hilda on Camperverhuur IJsselhof

Naar aanleiding van de advertentie in de krant, zijn wij naar de open dag geweest.
Het was er heel sfeervol en gezellig aangekleed.
We werden welkom geheten door de super aardige verhuurders. Onder het genot van een kopje koffie legden ze alles heel duidelijk uit.
We hebben dan ook voor 1 week de pössl2winplus gehuurd.
De camper zag er heel mooi uit, en alles wat je nodig hebt zit er in.
Toen we de camper op kwamen halen kregen we een hele goede uitleg van zowel de binnen als de buitenkant van de camper.
Wij hebben genoten van een weekje camper vakantie, en is zeker voor herhaling vatbaar.
Camperverhuur IJsselhof zeker een aanrader.

 by Fam. Boschker on Camperverhuur IJsselhof

Met het hele gezin (2 volwassenen, 2 kinderen) hebben wij twee weken in Frankrijk rondgereisd met de vw Transporter.
Na het boeken werd door de verhuurder erg actief meegedacht over het gebruik van deze compacte camper. We werden daarnaast erg hartelijk ontvangen bij het ophalen en het terugbrengen van de camper.
We hebben ons met z’n vieren prima kunnen redden met de Transporter. De kinderen bovenin onder het hefdak en wij onder op de stoelen die soepel uit te klappen zijn naar een bed, en weer terug. Het uitrollen van de luifel en het in en uitklappen van het hefdak en de stoelen gaat supersnel. Binnen een kwartier ben je weer op weg naar je volgende bestemming.
De camper is daarbij voorzien van alles wat je nodig hebt: borden, bestek, pannen, stoelen, een tafel, etc. We waren erg flexibel omdat we zelfs een paar dagen op een staplaats zonder stroom konden verblijven vanwege de ingebouwde accu. De camper rijdt makkelijk en is erg zuinig.
Kortom, we hebben een leuke vakantie gehad en heel veel gezien. Reizen met een (compacte) camper is wat ons betreft een aanrader!

 by Rozan Jansen on Camperverhuur IJsselhof

Een heerlijke vakantie in Italië gehad met de Pössl Roadcar. De camper is voorzien van alle gemakken en volledig uitgerust. Camperverhuur IJsselhof is een betrokken en gemüdelijk familiebedrijf, die met je meedenkt om je ervaring met het verhuurde top te laten zijn. Aanrader!!

 by Tommy on Camperverhuur IJsselhof

Wij hadden het genoegen om met de McLouis door Europa te reizen. Supertof om te doen met twee jonge kinderen. Niet in de laatste plaats omdat alles super compleet georganiseerd is bij camperverhuur Ijsselhof. Heel vriendelijk en klantgericht hebben jullie gezorgd voor een zorgeloze huurperiode. Dankjewel!

 by Hugo en Anne Mekers on Camperverhuur IJsselhof

De Possl 2winPlus is een Fijne compacte Camper voor 2 personen. Helemaal compleet ingericht. Bij afhalen wordt zeer goed alles uitgelegd zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We hebben genoten van de vrijheid die je hebt. Alle lof voor de verhuurder met zijn persoonlijke benadering. We gaan zeker een optiereservering plaatsen voor aankomend jaar.

 by Jonnie Albers,Jessica Hartjes on Camperverhuur IJsselhof

We hebben 9 dagen de MC louis Lagan mee gehad.
Heerlijke camper,lekker ruim en compleet
Super aardige verhuurders en goede uitleg bij het ophalen van de camper.
Ook hadden we twee e-bikes erbij gehuurd wat ook zeer goed is bevallen.
Zeker voor herhaling vatbaar dus echt een aanrader!!

 by Jacqueline Moolhuijzen on Camperverhuur IJsselhof

Fantastisch complete camper!
Comfortabel rijden en zitten, knusse zithoek.
Tip: voor de minder lenige camperaar kleiner dan 1.70 m zou ik een Ikea/ Curver opstapje meenemen om in bed te komen. Vrij hoog en kan met 1 voet in bedwand om achterwaarts in bed te komen.
Voor de meesten denk ik geen probleem.
Fijne mensen en goede uitleg van alles gehad.
Een aanrader.

 by Jonker on Camperverhuur IJsselhof

Fijne handige camper, ideaal.

 by Clemens Moolhuijzen on Camperverhuur IJsselhof

Lekker 2 weken op pad geweest met de Pössl.
Een complete camper die makkelijk rijdt en te parkeren is. Voor herhaling vatbaar!

 by Fam. van den Brink on Camperverhuur IJsselhof

Dit jaar voor het eerst met een camper op pad. Tijdens de open dag hadden we al een goed gevoel bij dit bedrijf, dit bleek later allemaal te kloppen. Zeer vriendelijke ontvangst bij het ophalen en terugbrengen van de camper. Een zeer duidelijke uitleg over de camper, waarbij alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie aanwezig is .Verder was de camper erg schoon en rijdt hij lekker. De volgende keer dat we een camper huren zal dat zeker weer hier zijn.

 by Herman en Ineke on Camperverhuur IJsselhof

Voor een week een camper gehuurd is prima bevallen.
Goed verhuur bedrijf,fijne uitleg en hele aardige mensen zeker een aanrader.

 by Pauline & Paul on Camperverhuur IJsselhof

Alle lof voor de eigenaren. Complete uitleg over de camper bij het ophalen. Als we iets niet snapten werd het nog een keer in alle rust uitgelegd. Ook lag er een map met een beschrijving waar we nog dingen in op konden zoeken. Bij terugkomst nog even nagepraat over onze ervaring met de camper. Ook werd er gevraagd of we nog dingen gemist hebben in de camper voor eventuele aanvulling. Al met al een prima verhuurbedrijf.

 by Robert on Camperverhuur IJsselhof

top geregelde camper, fijne begeleiding van aardige mensen. aanrader!

 by Martin en Renate on Camperverhuur IJsselhof

Wij hebben in mei 2023 voor een weekend een camper gehuurd. Een hele mooie ervaring. De camper was van alle gemakken voorzien en heel erg schoon. Ook namen de eigenaren alle tijd om ons alles uit te leggen. Als we weer een camper huren doen we dit zeer zeker via Camperverhuur IJsselhof.

 by Fam. Buijs on Camperverhuur IJsselhof

Niks dan lof voor IJsselhof. Het is een bedrijf met een heel persoonlijke aanpak. Er werd alle tijd genomen om ons alles te laten zien, zelfs toen we alleen nog maar kwamen kijken. Toen we de camper uiteindelijk gingen ophalen werd nog een keer alles uitgelegd en werd er nog een stuk meegereden omdat we nooit in een camper hadden gereden, dat was erg prettig. We kregen ook nog een map mee waar alles nog eens in beschreven stond, die hebben we niet open gehad zo goed was de uitleg. De eigenaren van dit bedrijf hebben echt hart voor hun zaak en hebben oprecht belangstelling voor waar de reis naar toe gaat en wat je hebt meegemaakt als je terugkomt, dat alles wordt besproken bij een kop koffie.