Ga naar de inhoud

Praktische informatie

Nagenoeg alle informatie m.b.t. tot het huren van een camper kunt u vinden in het huurcontract en onze huurvoorwaarden.

Bekijk onze standaard huurovereenkomst hier: Huurovereenkomst Camperverhuur IJsselhof

Bekijk onze standaard huurvoorwaarden hier: Huurvoorwaarden Camperverhuur IJsselhof

Bij het ophalen van de camper wordt de huurovereenkomst door de huurder en verhuurder getekend. Zodra beide handtekeningen zijn geplaatst is de overeenkomst bindend.

Veel gestelde vragen

Waar moet de bestuurder van een camper aan voldoen?
De bestuurder moet in het bezit zijn van een Nederlands origineel geldig rijbewijs B. Ook vragen wij u om uzelf te legitimeren bij het ophalen van de camper met een geldig Nederlands ID én rijbewijs. Deze dubbele legimitatie is verplicht voor de verzekering en wij zijn verplicht hiervan een kopie te overleggen ingeval van schade.

Moet ik borg betalen?
Bij aanvang van de huurperiode betaalt de huurder een waarborgsom van € 1.000, – . De verhuurder zal bij terugkomst en geen schade direct € 750,- terugstorten en na 4 weken, de resterende borgsom verminderd met eventuele boetes of andere kosten.

Wanneer moet ik betalen?
Wij vragen een aanbetaling van 25% bij reservering. Het restant dient vier weken voor vertrek betaald te worden. De borg betaalt u direct voorafgaand aan vertrek of bij vertrek. Voor de betalingen ontvangt u van ons tijdig een e-mail met daarin de benodigde informatie.

Kan ik annuleren?
Bij annulering is de huurder annuleringskosten verschuldigd die afhankelijk van het tijdstip van annuleren variëren tussen de 0 en 100% van de huurprijs. Voor uitgebreide informatie verwijzen wij naar de huurvoorwaarden.

Hoeveel bedraagt het eigen risico bij schade en is het mogelijk het eigen risico bedrag te verzekeren?
Het eigen risico bedraagt € 1000,- per schadegeval. Het is mogelijk om dit eigen risico én de ingehouden borg af te kopen. Dit dient u zelf te regelen. Zie hiervoor  bijvoorbeeld de verzekering van Allianz https://www.allianz-assistance.nl , Huurautopolis https://www.huurautopolis.nl  of Rentalcover https://www.rentalcover.com

Wat moet ik doen bij pech en/of schade?
De camper is voorzien van 24/7 pechhulp door heel Europa. In geval van pech kunt u 24 uur per dag een beroep doen op de pechhulp via VHD, telefoon +31263553/468. Kan de camper onderweg niet gerepareerd worden dan krijg je vervangend vervoer/ verblijf aangeboden.

Op welk tijdstip kan ik de camper ophalen en terugbrengen?
Ophalen: zaterdag vanaf 15:00 uur tenzij anders overeengekomen.
Inleveren: zaterdag voor 11:00 uur tenzij anders overeengekomen.
In overleg kan in het laag- en midden seizoen worden afgeweken van de vaste ophaal- en inleverdagen. Bel of mail gerust om dit te bespreken.

Ben ik verplicht om de camper per hele week te huren?
In het hoogseizoen worden de campers alleen per week verhuurd. In het laag en midden seizoen kan hiervan in overleg worden afgeweken (minimaal 4 dagen).

Hoe moet de camper weer ingeleverd worden?
De huurder dient de camper bezemschoon, met een schone inventaris en met een geledigde vuilwatertank en chemisch toilet in te leveren. De eindschoonmaak aan de binnen- en buitenkant wordt door ons verzorgd en is in de huurprijs inbegrepen.

Zijn huisdieren toegestaan?
Houden van huisdieren in de camper is alleen toegestaan na overleg en expliciete goedkeuring van de verhuurder. Men dient zich dan wel aan de door verhuurder gegeven instructies te houden en de camper dient volledig schoon en haarvrij ingeleverd te worden.

Door wie worden de brandstofkosten betaald?
Verbruik van brandstof (diesel) is voor rekening van de huurder. De huurder krijgt de camper met een volle brandstoftank mee en dient de camper volgetankt te retourneren.

Waar staat het rijbewijsnummer?
Deze staat aan de achterzijde van het rijbewijs achter het BSN nummer.

Moet ik zelf beddengoed meenemen?
U kunt bij ons een beddengoedpakket huren. In dit geval hoeft u geen beddengoed mee te nemen. Als u geen beddengoedpakket heeft gehuurd dient u zelf voor het beddengoed te zorgen. Hoeslakens en matrasbeschermers zijn aanwezig.

Mag ik met de camper naar een wintersport bestemming
Het is niet toegestaan om af te reizen naar een wintersport bestemming.

Kan ik de campers komen bekijken?
Uiteraard is het mogelijk om de camper van tevoren te bezichtigen. Neem hiervoor contact met ons op.

Overige vragen?
Heeft u een vraag die er niet tussen staat en waar u wel graag antwoord op zou willen? Neem dan gerust contact met ons op!

Camperverhuur IJsselhof: hét adres voor het huren van een camper in de Achterhoek!